Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У інформцентрі Южно-Українського енергокомплексу пройшов черговий захід у рамках проекту «АЕС відкрита дітям»

18.05.2017
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

У інформцентрі ВП ЮУАЕС 13 травня в рамках проекту «АЕС відкрита дітям» відбувся захід до Міжнародного дня сім’ї та Дня матері. Взяти участь у тематико-пізнавальній програмі були запрошені батьки та діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, а також міських дитячих будинків сімейного типу.

Організатори свята внесли до сценарного плану заходи різної тематики та направленості. Увазі учасників було представлено відеокліп «Мій край», театралізовану композицію «Загадай бажання», відеопрезентацію «Колектив ЮУАЕС – робоча сім’я». Діти разом з батьками розгадували кросворд «Родичі», взяли участь у бліц-опитуванні «Бережи енергію – збережи Україну», конкурсі «Вустами дитини». Під час двох майстер-класів їх навчили розписувати пряники глазур’ю та виготовляти оригінальні вироби з пластикових пляшок.

У гості на сімейне свято завітали дорослі – представники Южноукраїнського центру соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді; підлітки – танцювальна група «Сакура» та юні вокалісти з міської дитячої школи мистецтв, і навіть малеча – вихованці центру розвитку дитини «Гармонія». У веселій і пізнавальній зустрічі взяли участь близько 100 дорослих і дітей.

Організували свято фахівці Управління інформації та громадських зв'язків ВП «Южно-Українська АЕС», солодкі подарунки для всіх учасників надало Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міськради.