Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Здобутки южноукраїнців на Чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат

18.05.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З 12 по 16 травня  2017 року в місті Львові проходив Чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат  2002 - 2003 років народження, в якому   взяли участь близько 700 учасників.

Комунальний заклад «Южноукраїнська  дитячо - юнацька спортивна школа» представляли вихованці старшого  тренера – викладача з дзюдо Тімашкова Юрія  Миколайовича. Як завжди Чемпіонат проходив в напруженій та безкомпромісній боротьбі. Южноукраїнська дзюдоїстка привезла  вражаючі  результати:

Болотова Діана - ІІІ місце (+63 кг)

Перемога нашої дівчинки Болотової Діани на Чемпіонаті такого рівня  свідчить про те, що даний вид спорту в Южноукраїнську на високому рівні. Тому що спорт - це не просто робота, після виконання  якої можна розслабитися, відволіктися, відпочити. Це - стиль життя, який вимагає від усіх своїх вчинків узгодженості користі з доцільністю. Діана - це сильна і вольова спортсменка, яка радує оточуючих своїми перемогами.

 

Бажаємо старшому тренеру - викладачу відділення дзюдо КЗ ЮДЮСШ Тімашкову Юрію Миколайовичу та його вихованцям  нових перемог та досягнення нових вершин!