Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї

15.05.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

13 травня поточного року до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з спеціалістами управління інформації та громадських зв’язків  ВП ЮУАЕС провели міський захід в інформаційному центрі «Імпульс».  

До участі у святковому заході запрошувалися батьки та діти з сімей різних категорій, зокрема -  сім’ї учасників АТО, багатодітні  та опікунські родини, сім’ї, в яких виховуються діти з функціональними обмеженнями та дитячі будинки сімейного типу.

  Творчі дитячі колективи  нашого міста своїми виступами щиро привітали присутніх зі святом.  Веселі танці, пісні й вірші сприяли гарному настрою й позитивним емоціям батьків й дітей. Крім того, діти та дорослі дружньо брали участь у веселих та пізнавальних конкурсах й цікавих майстер-класах. Всі учасники свята отримали не тільки приємні враження,  а  й   подарунки від організаторів та солодощі від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

  Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює вдячність маленьким юним артистам, а також Олені Болотських, Світлані Дідик,  Людмилі Міцик, керівнику ЦРД «Гармонія» Любові Левицькій, керівнику хореографічного колективу «Сакура» Ірині Підкопаєвій, керівнику вокального тріо дитячої школи мистецтв Оксані Печенюк, керівнику дитячого театрального колективу «Маска» Юлії Шеремет  за допомогу і підтримку у проведенні свята.