Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся круглий стіл «Діалог з владою»

13.05.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

На передодні свят  Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, 12 травня поточного року Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено круглий стіл на тему: «Діалог з владою» за участю батьків-вихователів ДБСТ сімей В’юн та Арбуз, керівників суб’єктів соціальної роботи, посадових осіб та депутатів Южноукраїнської міської ради.

Зустріч із посадовцями відбулася у форматі відкритого діалогу. Віолета Миколаївна і  Марія Вікторівна охоче розповідали про життя своїх сімей, поділилися як і пройденими труднощами так і досягненнями дітей-вихованців. Доказами щоденної та плідної праці батьків-вихователів стали нагороди, медалі, грамоти юних вихованців, а також неперевершена виставка власноруч виконаних робіт дітей, які неодноразово приймали участь у міських та обласних святкових заходах, конкурсах, виставках та нагороджувалися грамотами та подарунками.

Батьки  - вихователі  отримали  слова   підтримки від першого заступника міського голови Ганни Мустяци, Людмили Дзюбенко,  Вадима Узунова.  Подякувавши батькам за любов до дітей, за терпіння у нелегкій щоденній справі, за життєву мудрість та знання, які вони передають дітям-вихованцям, Ганна Мустяца  вручила  батькам квіти та подарунки.