Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Стан автомобільних доріг потребує прийняття невідкладних заходів

11.05.2017
Южноукраїнське відділення поліції Первомайського ВП ГУНП

Складні погодні умови, що трималися в Україні практично упродовж всього осінньо-зимового періоду призвели до значного погіршення стану автодоріг країни. У першу чергу це стосується вулиць м. Южноукраїнська та автомобільних доріг державного значення.

Ураховуючи такий стан доріг, Южноукраїнським відділенням поліції організовано проведення весняного комісійного огляду вулично-дорожньої мережі м. Южноукраїнськ. Увага при цьому зосереджена на вчасному та якісному виконанню робіт по ліквідації аварійної ямковості на найбільш небезпечних ділянках автомобільних доріг і забезпечення безпечного пересування транспортних засобів.

Так, в м. Южноукраїнськ співробітниками поліції власникам вулично-дорожньої мережі з початку року видано 4 приписа на ліквідацію недоліків в стані утримання проїзної частини (ямковість, колійність, просадки тощо). Їм також висунуті вимоги щодо обов'язкового встановлення попереджувальних дорожніх знаків «Нерівна дорога» та «Вибоїна» разом з заборонними дорожніми знаками «Обмеження максимальної швидкості» для своєчасного інформування учасників дорожнього руху про незадовільний стан доріг проїзної частини.

Крім того, у поточному році співробітниками Южноукраїнського відділення поліції складено 1 адміністративний протокол відносно посадових осіб дорожніх і комунальних організацій, які винні у виникненні таких недоліків.

Для забезпечення безпеки руху транспорту та пішоходів, до ділянок доріг, де проводиться ремонт наближені наряди поліції. Дорожнім організація надається допомога у регулюванні дорожнього руху, відведенні транспорту тощо.