Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Сильні духом

27.04.2017
Відділення ВД ФССНВ та ПЗ України в місті Южноукраїнську

П’ятий рік Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України проводить Всеукраїнську спартакіаду серед інвалідів праці «Сила духу». 

Команда потерпілих на виробництві, які стоять на обліку в  відділенні Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Южноукраїнську 21 квітня 2017 року прийняла участь в п’ятій обласній спартакіаді «Сила духу» в м. Миколаєві. Дружна, згуртована команда із 6 чоловік зайняла почесне 2 командне місце в області  та отримала кубок переможців і диплом. 1 місце  з шахів 4 роки займає Росол О.М., 1 місце по гирьовому спорту в ваговій категорії до 70 кг зайняв  працівник ВП ЮУ «АЕС» Рибін В.М., який переселився з Луганської області.

Починаючи з 2013 року, команда  відділення ФССНВ та ПЗ в м. Южноукраїнську поступово підвищувала свою майстерність та покращувала результати, заздалегідь була налаштована на перемогу, адже до цього спонукав минулорічний високий результат – четверте місце у загальнокомандному заліку. Планка була піднята доволі високо і керівник відділення С.С. Гут надихала команду на досягнення найвищого результату, що було підкріплено бажанням працювати над собою та незламною силою духу.

Із року в рік спартакіада стає популярнішою, все більше потерпілих на виробництві долучається до неї. Вона допомагає людям з обмеженими можливостями, перемогти свої недуги, пов'язані з травмами і хворобами, здолати труднощі, не втратити віри у життя і надії на майбутнє.

Приємно бачити Вас такими щасливими і натхненими, з неймовірним блиском в очах і жагою до повноцінного, багатогранного і справжнього життя. Це надихає та спонукає нас – тих, хто покликаний опікуватися вашими долями, ще    активнішої праці, додає нам ентузіазму та впевненості у вірності обраного шляху.

Пріоритетом відділення Фонду, як однієї з найбільш значимих і ефективних інституцій держави, завжди буде захист інтересів людини праці – це наша принципова позиція, не підвладна жодним кон'юнктурним віянням.

Своїми успіхами і досягненнями ви переконливо довели, що сила духу перемагає будь-які негаразди. Тож хай сила духу ніколи не залишає вас.

Колектив відділення Фонду в м. Южноукраїнську вітає з перемогою, висловлює подяку кожному члену команди за особистий вклад і перемогу. Адже від зусиль і спортивної звитяги кожного залежав високий результат, якого досягла збірна команда м. Южноукраїнська.

"Слава Вам, нашедшим силы,
Показать нам силу воли
!"