Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Авторемонтники ЮУАЕС передали військовим ще один відремонтований автомобіль

13.04.2017
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

Ремонтники автотранспортного господарства (АТГ) ВП «Южно-Українська АЕС» передали представникам 79-ї окремої десантно-штурмової бригади відновлений на  базі підприємства ЗІЛ-131. За два місяці  автомобіль, доставлений до майстерень АТГ на буксирі, повернули в стрій, виконавши капітальний ремонт основних його вузлів.

«Наші волонтери «поставили на колеса» черговий автомобіль для  військових, - розповідає майстер АТГ Олег Шевченко. – Для цього довелося виконати капремонт його двигуна, коробки передач, колінвалу, провести регулювання мостів, заміну всіх рідин тощо. Наші люди розуміють, наскільки ця техніка необхідна бійцям, тож після роботи та у вихідні дні, не рахуючись із часом та особистими справами, працюють над її відновленням». Кошти на ремонт автомобіля зібрали працівники автотранспортного господарства АЕС. Вони наголошують, що з готовністю приймуть допомогу всіх небайдужих. 

За словами бійця 79-ї бригади, який приймав військову техніку з рук ремонтників, відновлений ЗІЛ-131 використовується для перевезення боєприпасів та особового складу:  «Цей автомобіль дійсно потрібен і на його повернення ми чекали. Сподіваємося, що він служитиме довго і нас не підведе». 

Автотранспортне господарство Южно-Українського енергокомплексу знане у багатьох військових підрозділах України. Якість роботи та здатність його персоналу повертати до лав діючих, здавалося б, безнадійну автотехніку не раз викликали слова щирої вдячності бійців та командування.

Допомога армії на базі АТГ ВП ЮУАЕС не припиняється. Сьогодні в боксах господарства автослюсарі, механіки, електрики, зварювальники «чаклують» над черговими УАЗом та УРАЛом. На ці автомобілі теж чекають у бойових підрозділах. Тож волонтери-авторемонтники знову з готовністю працюватимуть у вихідні та неробочий час.

Усього з початку бойових дій на сході країни на базі автотранспортного господарства атомної станції відремонтовано більше 70 одиниць техніки для понад десяти військових підрозділів Збройних сил України.