Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пройшов ІV традиційний турнір з міні - футболу, присвячений Всесвітньому дню здоров'я

06.04.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 квітня 2017 року пройшов ІV традиційний турнір з міні - футболу, присвячений Всесвітньому дню здоров'я, серед учнів та тренерів - викладачів комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» на майданчику зі штучним покриттям гімназії № 1. На лінійці перед змаганнями учні почули, що Всесвітній день здоров'я - це свято,  що головний скарб для людини - це здоров'я, яке потрібно берегти та отримали побажання відвідувати заняття з футболу, щоб отримувати заряд енергії, бути здоровими та життєрадісними.

Цього дня  зібралися  спортсмени та вболівальники, які дуже люблять футбол. Заявилося 4 команди – команда тренерів - викладачів та три збірні команди учнів «Гімназія», «Смайл», «Імені Кисельова». Перша гра відбулася між тренерами - викладачами та  гімназистами.

Команда тренерів - викладачів:

Бойко Юрій Леонідович - капітан ;

Головатий Юрій Вікторович – воротар ;

Чеканов Геннадій Олександрович ;

Самойленко Андрій Андрійович ;

Юрченко Олександр Юрійович.

 На вигляд звичайний міні - футбол, але гра продумана дуже грамотно, і сам процес затягує  і не відпускає аж до фінального свистка. В першому таймі  перемогу отримали тренери з рахунком 4 : 3, але учні аж ніяк не збиралася віддавати перемогу своїм наставникам. Але все ж прийшлося поступитися, тому що тренери показували такий майстер - клас, що вболівальники аплодували. Гра була жорсткою: воротар тренерів Головатий Ю.В. за 1 хвилину відбивав по три м'ячі. Але досвідчена зрілість (Бойко Ю.Л., Самойленко А.А.) плюс експериментальна молодість (Чеканов Г.О., Юрченко О.Ю.) тренерів - викладачів  все таки отримали перемогу. У другому таймі  рахунок 14 : 9 перемогли тренери - викладачі.

Команда  «Гімназія»:

Миронов Микита – капітан ;

Гордієнко Олег ;

Курбатов Костянтин ;

Абрамович Владислав ;

Костюк Олександр.

Друга гра відбулася між збірними командами «Смайл» та «Імені Кисельова». З підсумковим  результатом 8 : 6 отримала  перемогу  команда  «Імені Кисельова»

Команда  «Смайл» :

Лапін  Ростислав – капітан ;

Масютін  Кирило ;

Кирилов  Ростислав ;

Базілевич  Дмитро ;

Дмитренко Віталій .

Команда «Імені Кисельова» :

Ткаченко Данило – капітан ;

Замківський Назар ;

Оксюченко Дмитро ;

Кравченко Ігор ;

Ткаченко Артур.

В фіналі  переміг досвід - виграли тренери – викладачі :  в І таймі з рахунком 7 : 4, у другому - з рахунком   10 : 6.

  Головний суддя змагань тренер - викладач з футболу Чеканов Геннадій Олександрович нагородив грамотами, наданими управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, кращих гравців. А заступник директора з навчально - тренувальної роботи КЗ ЮДЮСШ Бойко Юрій Леонідович вручив кубки від УМСК кращим з кращих Лапіну Ростиславу і Ткаченку Данилу та призи від УМСК Замківському Назару, Оксюченку Дмитру, Кравченко Ігорю, Масютіну Кирилу, Кирилову Ростиславу, Дмитренку  Віталію.

Головне завдання тренера – створити умови для розкриття індивідуальності кожного учня, допомогти йому реалізуватися в навчанні, спілкуванні, виконано.

Бажаємо тренерам - викладачам  з футболу та їх вихованцям  здоров'я, гарних голів та перемог.