Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

 Відбулось чергове заняття «Школи відповідального батьківства»

17.03.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 До  Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді може звернутися кожен, хто потребує допомоги, розуміння та інформації.

За таким покликом 16 березня  відбулось чергове заняття «Школи відповідального батьківства», яке пройшло в комфортних умовах   аудиторії Центру, де  достатньо сонця, тепла  та енергії щастя.

Тема заняття «Сила думки й слова» актуальна завжди. Запрошений до Центру психолог Галина Коробкіна провела конструктивний діалог з батьками. Заняття проводилось таким чином, що усна інформаційна частина закріплювалась розглядом практичних ситуацій. Зацікавленні батьки обговорили та проаналізували свої життєві ситуації, усвідомили свій особистий досвід та здобули нові знання, щодо якісної зміни власної поведінки у налагодженні взаємовідносин у родині. Життєве кредо та багато афоризмів озвучених Галиною  під час  заняття, кожен з учасників заходу долучив до своєї скриньки знань та досвіду. 

Груповий захід закінчився приємним чаюванням, переглядом  мотивуючого до позитивних змін відео та обговоренням мрій і планів на майбутнє.