Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Представники «Social Dance Club» з Миколаєва відвідали Южно-Український енергокомплекс

01.03.2017
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

25 лютого представники миколаївської студії танців «Social Dance Club» відвідали містоутворююче підприємство Южноукраїнська - Южно-Український енергокомплекс.

На енергетичному підприємстві, єдиному в Україні до складу якого входять АЕС, ГЕС і ГАЕС, миколаївців зустріли привітно. Групу екскурсантів з «Social Dance Club» доповнювали члени южноукраїнської громадської організації спортивного напрямку «Фітнес центр «Тандем», у яких представники студії танців були в гостях.

Під час екскурсії вони побували на пристанційному та оглядовому майданчиках Южно-Української АЕС і Ташлицької ГАЕС, а також на повномасштабному тренажері блочного щита управління. Відвідавши інформаційний центр атомної станції, миколаївці та южноукраїнці дізналися про історію будівництва енергетичного гіганта на півдні країни, процес виробітку електроенергії, а також про виробничі досягнення підприємства. Головною ж метою поїздки членів «Social Dance Club» на Южно-Український енергокомплекс було бажання якомога більше дізнатися про важливість АЕС і атомної галузі України в цілому, а також безпечну експлуатацію атомних станцій, про що фахівці енергокомплексу детально розповіли.