Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Складні погодні умови на роботу Южно-Українського енергокомплексу не вплинули

10.02.2017
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

У період складних погодних умов, що склалися в Миколаївській області 7-8 лютого, Южно-Український енергокомплекс працював без збоїв. Снігопад, зниження температури та сильний поривчастий вітер на діяльність підприємства не вплинули.

У ВП ЮУАЕС заздалегідь було вжито всіх необхідних заходів, щоб забезпечити надійну безперебійну роботу обладнання. У період погіршення погодних умов допомогу персоналу цеху господарського забезпечення в підтриманні території ЮУАЕС у належному експлуатаційному стані надавали працівники аварійних бригад енергоремонтного підрозділу та цеху теплової автоматики і вимірювань. Для прибирання снігу автотранспортне господарство підприємства виділило додаткову техніку та вантажопідйомні механізми. Обов'язки з координації робіт  на випадок виникнення позаштатних ситуацій було покладено на співробітників управління аварійної готовності та реагування.

Розчищення проммайданчика та пристанційної території, а також доставка персоналу на робочі місця були організовані своєчасно.