Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

24.01.2017
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акту – проект рішення Южноукраїнської  міської ради «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності в місті Южноукраїнську та затвердження складу Конкурсної комісії з проведення інвестиційного конкурсу в місті Южноукраїнську».

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є Цивільний кодекс України, Господарський кодекс України, Земельний кодекс України, закони України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про інвестиційну діяльність», «Про режим іноземного інвестування», Програма соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ», затверджена рішенням Южноукраїнської міської ради від 03.03.2016 №97, міська програма «Механізм стримувань і противаг, як засіб міста в створенні привабливих умов залучення інвестицій», затверджена рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №199.

 Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 23.01.2017 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці  № 1, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 

З проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, за адресою: бульвар  Цвіточний 9,  тел. 5-57-78.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня оприлюднення проекту на офіційному сайті міста  Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, тел. 5-57-78, факс 2-15-47.