Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Подвиг заради майбутнього

29.12.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

28 грудня в актовій залі ЮЗШ №4 відбулася презентація книги «Южноукраїнськ. Хоробрі серця».  Це книга  пам’яті, до якої наші нащадки будуть повертатися щоразу, коли виникне потреба торкнутися героїчних подвигів українського народу,  про мужність і патріотизм, про справжніх героїв сучасності, про яких варто знімати фільми, писати книжки та розповідати у школах.

Роботу над книгою розпочато у 2014 році. Над її створенням працювали активні учні, адміністрація навчальних закладів, заступники з виховної роботи, педагоги-організатори, методисти дошкільних навчальних закладів, вчителі історії, вчителі мовники, волонтери і наші герої-воїни АТО.

На заході були присутні учасники бойових дій в зоні АТО, заступники міського голови, депутати міської ради, представники управління  соціального захисту населення, управління молоді, спорту і культури, військкомату, військової частини №3044, представники управління освіти, навчальних закладів міста, члени учнівського самоврядування, представники благодійних фондів «Мирне небо», «Миротворець», «ХХІ століття», рідні загиблих, представники засобів масової інформації.

До присутніх звернувся автор ідеї створення книги, начальник управління освіти Юрій Сінчук. Він висловив сподівання, що молоде покоління  збереже пам’ять про  великий подвиг героїв нашого міста.

Свої враження про книгу висловила перший заступник міського голови Галина Мустяца, оголосила слова щирої  вдячності  присутнім у залі учасникам бойових дій в зоні АТО та всім тим, хто долучився до створення книги. Галина Федорівна наголосила, що міська влада та депутатський корпус віднайдуть можливість отримання книги  кожним воїном, чия розповідь ввійшла до книги.   

         Вшановуйте героїв разом з нами!