Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У Святого Миколая

28.12.2016
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Дітлахи, які проживають в комунальному закладі «Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради», також з нетерпінням очікували на це свято, раділи йому, бо вірять в здійснення заповітних мрій, котрі під силу лише Святому Миколаю. Отож, спільними силами працівників закладу, поважних гостей та небайдужих мешканців нашого міста, 19 грудня дітлахам була подарована можливість долучитися до цього світлого свята.

Цього дня діти не лише чекали на подарунки, до нього старанно готувалися: вчили вірші, пісні, вправлялись у виразному читанні, підготували невеличку виставу. Всі хлопчики і дівчатка отримали чудові дарунки від Святого Миколая, який порадував дітей повною скринею солодощів. Небайдужі до дітей гості заходу – заступник міського голови, депутати міської ради, члени профспілкової організації ВП ЮУ АЕС, настоятелі різноманітних конфесій, представники військової частини 3044, приватні підприємці нашого міста, представники українського козацтва та ради ветеранів м. Южноукраїнська - презентували  цінні дарунки вихованцям закладу. Так напередодні свята депутат Миколаївської обласної ради Валерій Колесніков щедро виділив кошти для придбання лінолеуму для закладу. Особливо приємним для дітей став подарунок від  директора Южноукраїнського комбінату харчування Валентини Єрьоменко – величезний набір із дванадцяти настільних ігор. Не залишися осторонь і мешканці нашого міста, які пригощали дітей солодощами та дарували  речі для особистого користування.

Діти були вражені такою кількістю подарунків та вітань у свою адресу, а гості в свою чергу щиро дякували дітлахам та працівникам Центру за гостинність та підготовлену святкову програму.