Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято, яке вдалося!

28.12.2016
Відділення ВД ФССНВ та ПЗ України в місті Южноукраїнську

27 грудня 2016 року в ДК «Енергетик» інваліди нашого міста святкували Новий рік  та Різдво Христове. За святково вбраним пишним столом, який подарувала директор ПП «Южноукраїнський комбінат харчування « - Єрьоменко Валентина Анатоліївна,  зібралися інваліди виробництва,  переселенці з Луганської та Донецької областей та учасники бойових дій.

Присутніх привітав міський голова Віктор Кирилович Пароконний, який відмітив, що велика увага приділяється і буде приділятися інвалідам та учасникам бойових дій, їх соціальному захисту та вручив медалі учасникам бойових дій. Присутні висловили подяку міському голові  за проведену роботу в місті.

Сльози радості людей, які були вдячні такі людині – меценату, чарівній жінці  Валентині Анатоліївні, лились на протязі всього свята. Люди висловлювали слова подяки начальнику управління молоді, спорту та культури Нелі Георгіївні Захарко та заступнику директора ДК «Енергетик» Людмилі Леонідівні Печенюк , які організували концертну програму.

Виступила депутат міської ради 7-го скликання партії «Єдність», начальник відділення ВД ФССНВ та ПЗ в м. Южноукраїнську  Світлана Станіславівна Гут, яка привітала з Новим роком та Різдвом Христовим всіх запрошених і побажала віри в краще майбутнє.

А в заключну  частину Дід мороз та Снігуронька, які заспівали гарну пісню подарували дуже гарні подарунки від Валентини Анатоліївни. Побільше в нашому красивому місті таких людей, які несуть радість, благодать та свято. Нехай їхнє добро вернеться сторицею.