Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вдячність за проявлену турботу!

26.12.2016

 

Начальник відділення Гут Світлана Станіславівна  від імені колективу Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань  в м. Южноукраїнську висловлює щиру вдячність за проявлену підтримку інвалідів виробництва: Міському голові Южноукраїнської міської ради та депутатам усіх партій   7-го скликання за виділену побутову техніку та матеріальну допомогу до Міжнародного дня інваліда.  Керівникам підприємств за надану допомогу інвалідам виробництва:

  • ПАТ «Юженергобуд» (керівник – Д.А. Литвиненко)
  • ДП «КМУ» ПАТ «ТЕМ» (керівник – Н.П. Селезень)
  • ЮУФ ТОВ «Термоелектро – Україна» (керівник – О.В. Гавриленко)
  • ПП «Южноукраїнський комбінат харчування» (керівник - В.А. Єрьоменко) 

Щиро дякуємо, отцу Павлу за проведену панахиду за померлих на виробництві та молебень за здоров’я, за  турботу, яку він проявляє щодня за самих обездолених, за теплоту його щирої, відкритої  душі.

ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» (керівник депутат обласної Ради В.А. Лісніченко) являється базовим підприємством не тільки міста Южноукраїнська, а і Миколаївської області.  На цьому підприємстві постраждало 19,5% інвалідів виробництва, які стоять на обліку у відділенні Фонду.  Згідно відповіді генерального директора   ДП НАЕК «Енергоатом» не може надавати благодійну допомогу, оскільки являється юридичною особою публічного права.  

Дякуємо прес центру ВП ЮУ АЕС, який постійно висвітлює проблеми та проведену роботу з інвалідами виробництва. 

Хочемо зазначити, що Ваша допомога була вкрай необхідною й корисною, оскільки в наш нелегкий час ці люди  дуже гостро відчувають потребу у Вашій турботі. Ми захоплюємося Вашим милосердям, внаслідок якого життя тих, хто потребує нашої допомоги, стане трохи краще.

Ми бажаємо Вам не тільки процвітання в роботі, фінансового благополуччя!!! Хай добро і щастя, яке Ви  принесли в світ знедолених, повернулося до Вас і Вашої сім`ї в багаторазовому розмірі.

 

Хай рік Новий дає надій,
Здоров’я, виповнення мрій,
Прибутків вам, автівку, дім,
А в ньому щастя, поміж тим,
Тепла, та ніжності в родині,
Та у рідненькій Україні!