Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Урок «Самоврядування»

16.12.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

15 грудня 2016 року в приміщенні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася зустріч заступників міського голови та голів і координаторів Центру інноваційного розвитку  «Від лідера школи- до лідера міста».

Під час зустрічі, яка проходила як урок самоврядування, голови та координатори Центру інноваційного розвитку  ознайомилися із обов'язками та особливостями роботи представників міського самоврядування. На початку уроку начальник управління освіти Юрій Сінчук окреслив мету проведення заходу.  З учнями спілкувалися перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Кольчак, Микола Бацман та керуюча справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Ірина Головченко.

Старшокласники мали можливість ознайомитися з планами виконавчих органів міста на майбутнє, перепонами, які зустрічаються у вирішенні актуальних проблем, а також почути подяку за цікаві ідеї, що вносять учасники учнівського конкурсу «Влада – це я».  Учні уважно слухали дорослих і ставили запитання щодо проблем, які на їх думку є насьогодні першочерговими для нашого міста.

Нова форма спілкування дорослих і дітей ініціювала продовження зустрічей. Микола Бацман запропонував наступну зустріч організувати як поїздку з показом об'єктів, що створені за поточний рік за організації міської влади.