Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вона стала першим переможцем серед менеджерів, які змінюють  країну!

16.12.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

15.12. 2016 року в обласному Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся фінальний етап обласного освітнього фестивалю «Менеджери, які змінюють країну»  для новопризначених керівників навчальних закладів  Миколаївщини. 

Фестиваль проводився  з метою підтримки демократичного розвитку  та системних змін освітнього простору на Миколаївщині, пропагування державно – громадського та соціального партнерства засобами розвитку демократичного середовища  в школі. Серед двадцяти чотирьох учасників  - відбірковий етап пройшли п’ять, серед яких заступник директора з навчально – виховної роботи Южноукраїнської гімназії №1  Заболотня Вікторія Вікторівна.

На першому етапі фестивалю на розгляд журі було представлено письмові есе  з питань, які пропонувалися до дослідження , а саме:

-  Місія навчального закладу ХХІ століття;

-  Теорія співпраці : батьки-учень-учитель-керівник

-  Школа соціального партнерства

-  Шкільна демократія. Перезавантаження

-  Сила громади – в об’єднанні освітніх лідерів

-   Школа - для дітей, громада-  для школи, влада – для громади!

-  Україна об’єднана Європа: підвищення освітніх стандартів

-  Молодим педагогам- підтримка профспілки

Вікторія Вікторівна підготувала тему «Місія навчального закладу ХХІ століття», яку відібрали члени журі на фінальний етап фестивалю.

 Учасникам фінального етапу  необхідно було пройти два види випробувань: презентувати свою роботу та представити світ своїх захоплень . Велику підтримку у проходженні конкурсних випробувань було забезпечено адміністрацією гімназії за допомогою учнів 7- Б класу та Народного художнього колективу «Адажіо».

 За результатами конкурсу Вікторію Вікторівну визнано абсолютним переможцем, за що вона нагороджена дипломами та отримала матеріальне заохочення від Миколаївського обласного комітету Профспілки працівників освіти.

Управління освіти щиро вітає переможця, зичить усіх гараздів та вірить у те, що робота Вікторії Вікторівни знайде своє втілення в життя на рівні міста та України.