Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ДРУЖБА! ЄДНІСТЬ! ТВОРЧІСТЬ!

06.12.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Під таким гаслом зібралися учні та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів  2 грудня в актовій залі  школи №4 на святі творчості – фестивалі «Дружби, єднання, творчості» .

Творчість – це щось спонтанне, неповторне, безпосереднє, і разом з тим природне і дивовижне. Саме  творчість допомагає побачити і розпізнати, а згодом і розвинути таланти людини. Творчість робить життя багатшим, повнішим, радіснішим, пробуджує фантазію, вчить мріяти, придумувати нове і ще невідоме.

Любов до творчості  об’єднала вчителів та учнів шкіл  та гімназії   в дві  команди. Перша команда складалася з представників  ЮЗШ № 1 і ЮЗШ № 3, а друга -  ЮЗШ №2, ЮЗШ №4 і гімназії №1. Учасники команд підготували на фестиваль представлення,  пісню , номер сюрприз та флешмоб.

 Ініціатором такого формату проведення фестивалю стала заступник з виховної роботи Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. Захисників Вітчизни Табунщик С.І., яку підтримали педагоги і діти інших закладів освіти.

Гостями фестивалю були: заступник начальника управління освіти Олег Пузир, голова профспілкового комітету працівників галузі освіта Світлана Майстренко, директор КУ «КМОЦ» Любов Маленька, адміністрація загальноосвітніх навчальних закладів міста Олександр  Петренко, Марина Карнаухова,  Валентина Макєєва, Галина Чита, Оксана Петренко, Світлана Глоба,  педагогічні працівники, батьки, діти.

         Присутні були в захваті від гарно підготовлених номерів.

         Учасники  фестивалю були нагороджені цінними подарунками від управління освіти та солодощами від профспілки працівників освіти міста.

За організацію та підготовку до фестивалю управління освіти висловлює подяку працівникам ЦДЮТ Бедовій Л.М., Михайленко В.М., Ребрик Г.М,  заступникам з виховної роботи, педагогам-організаторам, вчителям  та учням.