Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції

02.12.2016
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

  24 листопада поточного  року у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося чергове  засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції під  головуванням Першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци.

   В ході засідання керівники відповідних служб надали вичерпні роз’яснення та інформацію щодо надання соціальних пільг та гарантій учасникам АТО та членам їх родин.  

   На особливому контролі знаходяться питання щодо надання земельних ділянок, працевлаштування, проведення медичних оглядів та санітарно-курортного лікування учасників АТО.

   Директор ЮМЦСССДМ Дизик Алла зауважила, що фахівцем із соціальної роботи проводиться анкетування учасників АТО з метою виявлення їх найактуальніших проблем.

   Представник Южноукраїнського військового комісаріату Завертайло Валерій  розповів учасникам засідання про пілотний проект «Працевлаштування та здійснення подальшого соціального супроводу учасників АТО», який впроваджується в окремих областях України.

  У підбитті підсумків засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції члени наради визначили  (обговорили) основні аспекти і напрямки роботи в наступному році.