Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Енергетичні пригоди» южноукраїнських школярів тривають

23.11.2016
Управління інформації та зв’язків з громадськістю ВП ЮУ АЕС

У інформаційному центрі ЮУАЕС продовжуються енергоквести для школярів міста енергетиків. За тиждень - з 14 по 18 листопада - цікаві подорожі у світ атомної енергії здійснили 136 юних южноукраїнців. У них взяли участь учні семи класів загальноосвітньої школи №4.

Практику проведення енергоквестів, покликаних розширити кругозір підростаючого покоління у сфері атомної енергетики, в інформцентрі АЕС розпочато цього року. Веселий захід включає 4 рівні, що складаються з десятка конкурсних завдань. Діти відгадують загадки, відповідають на запитання ведучих, збирають пазли, розгадують кросворди, беруть участь у іграх і естафетах.

Для кожної вікової групи організатори енергоквестів - фахівці сектору роботи з молоддю та школярами управління інформації і громадських зв'язків ВП ЮУАЕС - підбирають свої ігри, питання і шляхи подачі інформації. Весело, в ігровій формі школярі дізнаються про можливості мирного атома, види енергії, переваги ядерної енергетики, як виробляються кіловати на АЕС та ін. Організатори переконані: головне, щоб дітям було цікаво. Тоді усе побачене та почуте не лише запам'ятається надовго, а й стане базою у формуванні особистого ставлення підростаючого покоління до атомної енергетики.