Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Мірою життя є добро

14.11.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і, водночас, такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу.

Учні шкіл, вихованці садочків,  працівники закладів освіти, громадські організації і мешканці міста творили добро для Котка Едуарда і Коток Карини, беручи участь у щорічній акції «Дзвони наших сердець». Протягом тижня усі небайдужі  збирали кошти на придбання слухового апарату для брата і сестрички.

14 листопада 2016 року на площі Палацу культури «Енергетик»  підведено підсумки щорічної акції.

На урочистому закритті акції були присутніми: заступник начальника профспілки ВП ЮАЕС Снітков Сергій Михайлович, священик храму Христа Спасителя - отець Павло, керуюча відділенням Приватбанку – Гіцман Ірина Дмитрівна, начальник управління освіти, президент  благодійного фонду «ХХІ століття» - Сінчук Юрій Михайлович, керівники ЗНЗ, учні шкіл та представники учнівського самоврядування, вихованці дошкільних навчальних закладів.

Сергій Снітков зауважив, що заходи такого напрямку ще раз привертають нашу увагу до людей з обмеженими можливостями, а акція «Дзвони наших сердець» покликана виховувати у найменших жителів міста співчуття, гуманність, милосердя, чуйність. Однак «серця задзвеніли» не лише у малечі. Допомогти дітям виявили бажання більшість жителів міста. А це є доказом того, що  южноукраїнці вирізняються високою громадянською відповідальністю.

Юрій Сінчук висловив вдячність учням, педагогічним працівникам, батькам, представникам духовенства, підприємствам, організаціям та мешканцям міста за активну участь в організації та проведенні заходу і подарував Едуарду сертифікат благодійної акції на суму 40590 грн 25 коп. До слів вдячності приєдналася й мати дітей.

 

Щиро дякуємо всім,  хто зробив свій внесок у добру справу на благо дітей.

Поспішайте робити добро, щоб тепло сердець зігрівало і рідних, і друзів, і незнайомих людей.