Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У інформцентрі ЮУАЕС пройшов черговий енергоквест для школярів

08.11.2016
Відділ роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУ АЕС

3 листопада в інформаційному центрі Южно-Української АЕС пройшов черговий енергоквест на тему атомної енергії. У ньому взяли участь школярі 6-А класу міської загальноосвітньої школи №4.

Захід включав 4 рівні, що складалися загалом з 10 конкурсних завдань. У їх перебігу дітям необхідно було відгадати загадки, відповісти на запитання ведучих, зібрати пазли, розгадати кросворди. Учасники енергоквесту з задоволенням грали в ігри, з цікавістю переглядали тематичні мультфільми та промо-ролик Южно-Українського енергокомплексу.

Завдяки участі в інформаційно-пізнавальній грі, школярі змогли дізнатися про мирний атом і його можливості, про види енергії та переваги атомної енергетики, а також про те, як виробляються кіловати і як працює АЕС. Під час энергоквесту діти продемонстрували свої знання, ерудицію та командну роботу.

Серію пізнавальних ігор для школярів фахівці відділу роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУАЕС розпочали 2016 року. Залежно від віку учасників, підбираються завдання різної складності та спрямованості. 3 листопада пройшов 11-й енергоквест.

У майбутньому учням міста-супутника АЕС, які розширюють свій кругозір у царині атомної енергетики за допомогою активних ігор, планується вручати сертифікат учасника енергоквесту.