Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Кримінально-виконавча інспекція м. Южноукраїнська інформує

04.11.2016
Южноукраїнський міський відділ КВІ УДПтС України в Миколаївській обл.

Станом на 31.10.2016 року на обліку КВІ м. Южноукраїнська перебуває 4 неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

Продовжується співпраця Южноукраїнського МВ КВІ УДПтС України в Миколаївській області та Южноукраїнського відділення поліції Первомайського ВП ГУ НП в Миколаївській області з питань профілактичної роботи з неповнолітніми та особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням, попередження повторної злочинності.

23.08.2016 р. відбулася спільна нарада КВІ м. Южноукраїнська та сектору ювенальної превенції Первомайського ВП ГУ НП в Миколаївській області. На нараді розглядалися питання: про стан проведення індивідуально-виховної роботи з неповнолітними, звільненими від відбування покарання з випробуванням та профілактики повторної злочинності.

28.09.2016 р. відбулася спільна нарада КВІ м. Южноукраїнська та Южноукраїнського міського центра соціальних служб сімʼї, дітей та молоді. На нараді розглядалися питання: надання соціальних послуг особам, засудженим до покарань не пов’язаних з позбавленням волі; соціально-демографічний склад неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням; стан дотримання порядку та умов відбування покарання особами, що перебувають на обліку КВІ м.Южноукраїнська.

29.09.2016 р. представник кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська взяла участь в координаційній раді в Службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради.

30.09.2016 р. представник кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська взяла участь у засіданні Спостережної комісії Южноукраїнської міської ради.

31.10.2016р. представники кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська відвідали неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, за місцем навчання у ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей», про що складено акти візиту.

31.10.2016р. представники кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська відвідали неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, за місцем проживання, про що складено акти візиту.