Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся традиційний 8-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 «Золота осінь-2016»

02.11.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Палаці культури «Енергетик» з 27 жовтня 2016 року у нашому місті проходив вже традиційний 8-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 «Золота осінь-2016». У змаганнях, які відбулися за швейцарською системою у 7 турів з двох мікроматчів чорним та білим кольором, взяли участь рекордна кількість спортсменів з різних областей нашої країни, міста Миколаєва та місцеві шашкісти. В цілому рівень турніру був досить високий  це 3 майстри спорту України, 15 КМС, 10 першорозрядників та шашкісти 2, 3 розрядів.

На протязі всього турніру точилася дуже гостра боротьба за 1 місце, перед останнім туром лідерів було троє – МС з Миколаєва Сергій Звонілов, МС з Вінниці Микола Леонов та МС з Южноукраїнська В’ячеслав Новицький. В 7 турі наш земляк обіграв  Сергія Звонілова, а Микола Леонов програв. У підсумку переміг наш шашкіст міжнародний майстер  В’ячеслав Новицький, який зараз представляє Харківську область, тому що є студентом університету електроніки. У бліц - турнірі переміг також  В’ячеслав. Вітаємо його з подвійним успіхом.

Серед жінок кращий результат у представниці Харкова КМС Марини Касьян, серед ветеранів переміг КМС Володимир Погребний з Миколаєва. Наші южноукраїнці перемогли ще у двох номінаціях: серед юнаків – Олександр Тарасов ( ЗОШ №1 ) та серед юних надій – Поліна Павлова ( ЗОШ №2 ).

Дякуємо Управлінню молоді спорту та культури за підтримку у проведенні змагань.

 Тренер-викладач  ККСС «Олімп» Мітченко Г.Ф.