Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Освітяни міста серед лідерів

31.10.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

28 жовтня 2016 року в інституті педагогіки Національної академії педагогічних наук України відбулись урочистості з нагоди 90-річчя інституту. Серед почесних запрошених гостей були: Президент Академії педагогічних наук України В.Г. Кремень, представники Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, науковці та очільники академічних структур Білорусії, Молдови, Румунії та інших структур з якими інститут педагогіки НАПНУ плідно співпрацює останнім часом. Серед запрошених було і управління освіти Южноукраїнської міської ради, яке представляв його начальник Сінчук Ю.М.

Адміністрацією інституту була відзначена активна спільна робота управління та інституту в напрямку запровадження в роботу сучасних інноваційних технологій, пошуку нового, прогресивного досвіду роботи, залучення науки до супроводу навчально-виховного процесу.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради у привітанні ювілярів відзначило, що відомі вчені інституту є гордістю вітчизняної науки, що своєю діяльністю інститут вже ввійшов в історію благословенної України; побажало невтомності і творчої наснаги, майбуття у нашій суверенній державі.

Під час привітання сторони обмінялись офіційними подарунками: від управління інституту – пам’ятний ювілейний плакет; від інституту управлінню – диплом та пам’ятне ювілейне видання кращих практиків України.

 

Управління освіти міської ради вітає працівників закладів освіти з цією високою оцінкою.

Дякуємо за якісну роботу.

Творчої Вам наснаги та наступних перемог!