Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Від лідера школи – до лідера міста

18.10.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

З метою розвитку творчого потенціалу, підтримки і стимулювання обдарованих дітей, за ініціативи міського голови та підтримки Южноукраїнської міської ради, було створено Центр інноваційного розвитку «Від лідера школи - до лідера міста». Центр має стати школою життя, виховання і розвитку старшокласників, які здатні самостійно здобувати знання і застосовувати їх на практиці, генерувати нові ідеї, приймати рішення та планувати стратегію власного життя. 

11 жовтня в залі засідань Южноукраїнської міської ради відбулося урочисте відкриття Центру. Його створенню передував конкурс дитячих проектів «Влада- це Я!» та робота обдарованих учнів з написання науково-дослідницьких робіт в Малій академії наук України, що працює в місті як територіальне відділення при Станції юних техніків та Центрі дитячої і юнацької творчості, а також участь в Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах.

Презентацію роботи з обдарованими дітьми, представлення складу Центру інноваційного розвитку   «Від лідера школи - до лідера міста» провела директор Комунальної установи «Консалтингово-методичний освітній центр» Маленька Любов Михайлівна.

До присутніх звернувся міський голова Пароконний Віктор Кирилович, який висловив    подяку  молоді за їх попередні успіхи, впевненість у тому, що саме вони забезпечуватимуть інноваційний розвиток у житті міста, країни, а можливо і світу в майбутньому та вручив символічний ключ голові Центру – учню гімназії №1 Крилєву Владиславу.

Начальник управління освіти Сінчук Юрій Михайлович в свою чергу запевнив у продовженні  роботи щодо творчого зростання талановитої учнівської молоді, яка з відкриттям Центру зможе активніше залучатися до суспільних процесів та подякував за увагу і підтримку влади міста освітніх закладів.