Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулась публічна процедура жеребкування з визначення номерів земельних ділянок серед учасників АТО

29.09.2016
Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин

28.09.2016 в приміщенні сесійної зали міської ради в присутності депутатів Южноукраїнської міської ради, представників засобів масової інформації відбулась публічна процедура жеребкування з визначення номерів серед учасників антитерористичної операції для передачі земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Южноукраїнська відповідно до Порядку затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №208.

На жеребкування було запрошено 41 учасник АТО в порядку черговості, відповідно до реєстру сформованого за датою подачі заяв. Присутніми особисто на процедурі жеребкування були 31 учасник АТО, уповноважений представник учасника АТО - 1 особа та не з’явились на жеребкування 9 учасників АТО.

Учасники жеребкування та належним чином уповноважені представники учасників жеребкування, які пройшли процедуру реєстрації, послідовно відповідно до списку учасників викликались головою комісії до прозорої скриньки, з якої самостійно діставали по одній картці кожний. Учасники жеребкування в присутності  членів комісії самостійно відкривали картки і оголошували дані, зазначені в них.

Щодо учасників АТО, які не з’явились на жеребкування, відбувалась наступна процедура. Уповноважений член комісії послідовно діставав по одній картці за кожного учасника, який не з’явився, відкривав картку і оголошував зазначені дані. Відповідні дані перевірялись комісією і вносились до протоколу.

В процесі жеребкування між учасниками АТО було розділено 40 земельних ділянок. 39 земельних ділянок знаходяться в 6 мікрорайоні міста, 1 земельна ділянка - на вулиці Гардовій в кварталі №7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська. Розміри земельних ділянок становили від 0,0630 га до 0,10 га.