Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Незабутня пізнавальна подорож на страусину ферму для дітей-вихованців КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»

28.09.2016
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Вересень – це не лише початок нового навчального року для дітей, а й період для нових пізнавальних екскурсій, незабутніх емоцій, свіжих вражень. Тому 21 вересня цього року завдяки депутату Южноукраїнської міської ради Олександру Олександровичу Курдасову дітям-вихованцям комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» була подарована незабутня пізнавальна подорож на страусину ферму в с. Ставки Веселинівського району.

Вихованці Центру мали змогу прогулятися фермою, на якій проживають більше ста страусів. Екскурсію проводили власники ферми «Саванна», які розповідали про особливості життя та догляду за цими величними птахами. Дітям дали можливість потримати в руках яйця страусів, доторкнутись до їхньої шкіри і пір’їв. Також діти бачили павича, фазанів та декоративних курей, а камерунських овець навіть годували овочами і фруктами.

Окрім цього, була можливість порозважатись. Вперше в житті дітлахи грали в міні-гольф та лазертаг, що особливо їх потішило. Старші діти відвідали пневматичний тір. Потім був час для обіду на свіжому повітрі, який приготували на мангалі. Задоволенню не було меж!

Дорогою назад діти, перебиваючи один одного, ділились  своїми яскравими враженнями про незабутню поїздку та активний відпочинок на фермі та ласували смачне морозиво. До Центру вихованці повернулися в чудовому настрої, з цікавими подарунками господарів ферми – страусиним яйцем та фотолистівками.

Колектив Центру та діти-вихованці висловлюють щиру подяку Курдасову Олександру Олександровичу за прекрасну екскурсію, цікаві розваги і солодкі пригощення та  приватному підприємцю Грошкіну Дмитру Олександровичу за те, що надав  комфортабельний автобус для поїздки на страусину ферму.