Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято осені

27.09.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради

23 вересня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” для діток з вадами було організовано та проведено свято осені.

На заході були присутні заступник начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці – начальник відділу  соціальних, інвалідних та пенсійних питань Неля Кучеренко,  соціальний працівник комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Наталія Мороз, працівники відділення, вихованці та рідні і близькі дітей. Всього присутніх 18 осіб.

Силами робітників відділення було поставлено казку «Ріпка», героями якої стали  самі ж вихованці.  Батьки дітей принесли на ярмарку овочі та фрукти.

Всі приготування оправдали сподівання учасників, бо свято вдалося на славу. Всім було дуже цікаво і весело. Присутні могли поласувати соковитими фруктами. Крім того, вихованці порадували присутніх цікавою конкурсною і концертною програмою. Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять.