Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація для потерпілих на виробництві та членів їх сімей, що отримують страхові виплати за рахунок ВД ФССНВ та ПЗ України

12.09.2016
Відділення ВД ФССНВ та ПЗ України в місті Южноукраїнську

З метою забезпечення безперервності одержання страхових виплат потерпілими на виробництві та членами їх сімей, які прибувають для тимчасового проживання з Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей,  виконавчою дирекцією Фонду зобов'язано робочі органи в областях та м. Києві належним чином організувати прийняття заяв переселенців, надання кваліфікованих роз'яснень та допомоги, здійснювати оформлення страхових виплат зазначеним категоріям громадян у першу чергу.

Для вирішення питань одержання страхових виплат  необхідно звернутися до  відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Южноукраїнську.

Основні документи, які необхідно мати при собі:

- паспорт;

- довідка про присвоєння ідентифікаційного коду;

- висновок медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) та індивідуальної програми реабілітації (ІПР) (за наявності);

- довідка про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, за формою, що міститься у додатку до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509.

Довідку можна одержати в Управлінні соціального захисту населення, охорони здоров»я та праці Южноукраїнської міської ради за адресою: 

55002, м. Южноукраїнськ, б-р Цвіточний,4, тел. 5-50-03.

Адреса та телефон відділення ВД ФССНВ та ПЗ в м. Южноукраїнську:  

55002, м. Южноукраїнськ, б-р Цвіточний,4, тел.5-92-24