Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Знову в школу

02.09.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Проминуло тепле, сонячне літо. Знову шкільні подвір’я наповнилися дитячим гомоном та сміхом. Ожило, завирувало все навколо. Впевнено поспішають до своїх класних кімнат учні, які перейшли до наступного класу, з хвилюванням відкривають двері школи батьки та учні першокласників.

Школа готова зустрічати свою родину, а вона в цьому навчальному році чимала, адже за парти сіло 3753 учні із яких 426 першокласників та 189 випускників. Для учнів першого класу – це тільки початок нового, ще незнайомого шкільного життя, а для одинадцятикласників – останній, такий бажаний і тривожний, рік щасливого шкільного дитинства і перших кроків юності.

Свято першого дзвоника вирувало не тільки у кожному закладі, а й в усьому місті. Педагоги, діти, батьки, бабусі і дідусі долучилися до нього. Особливим воно було для колективів Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників Вітчизни, яка в цьому році святкувала своє 40- річчя та Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, якій в цьому році виповнилось 30 років. Подарунки від гостей отримали ювіляри, а гості цьогорічного свята були приємно вражені тією допомогою та підтримкою у вирішенні освітянських проблем, яку всі заклади освіти отримали  від  міського голови та виконавчого комітету, депутатів міської та обласної рад, батьківської громадськості.

Слова вдячності звучали від керівників закладів освіти за розуміння та своєчасне вирішення освітянських питань на рівні міста.

Сподіваємось, що  це ще більше вплине на рівень досягнень освітян на рівні міста та області.