Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ЗА   КРОК ДО 1 ВЕРЕСНЯ

19.08.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови №156-р від 09.08.2016 р. «Про створення комісії по перевірці готовності навчальних закладів до роботи у 2016-2017 навчальному році» 17 серпня відбувся об'їзд закладів освіти, у якому взяли участь перший заступник міського голови Мустяца Г.Ф., голова постійної депутатської комісії з питань освіти Захарова О.В., начальник управління освіти Сінчук Ю.М., начальник відділу Державного нагляду за  дотриманням  санітарного законодавства Голубенко О.О., голова профспілки працівників освіти Майстренко С.І., начальник групи з централізованого обслуговування закладів освіти Мохірєва В.Б., представник міського  сектору Державної служби з надзвичайних ситуацій Бурлаченко О.В., спеціаліст з охорони праці управління освіти Карпов О.М.

Під час об'їзду особлива  увага зверталася на  утримання спеціалізованих кабінетів, спортзалів, басейнів, харчоблоків;  якості виконання робіт у навчальних кабінетах відповідно до заяв   адміністрацій закладів та звернення батьків;   обговорювалися  шляхи вирішення деяких проблемних питань, які ще мають місце в установах.

Начальник управління освіти проінформував членів комісії про те, що з початку календарного року  освіті,  у якості додаткового фінансового ресурсу, було виділено близько 5 млн.грн., за рахунок яких   значно покращилася  робота закладів освіти, їх санітарно-гігієнічний та технічний  стан.  

Члени комісії переконалися, що основну частину роботи щодо підготовки закладів освіти до початку навчального року  завершено, дещо – на стадії завершення;   побачили придбані  за літній період обладнання і меблі;   отримали інформацію про послуги, які надано  в рамках підготовки до опалювального сезону та роботи   закладів  в осінньо-зимовий період.

У цілому ж було відзначено, що працівники закладів, господарчої групи добре попрацювали у  весняно-літній період, щоб прийняти дітей у світлі  й затишні приміщення.

Представники влади та депутатського корпусу запевнили , що й надалі будуть намагатися  підтримувати одну з найбільших галузей міста.

Освітяни висловили подяку керівництву міста, депутатському корпусу  за розуміння  проблем та реальні практичні кроки щодо  їх вирішення.