Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся другий етап конкурсів на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів культури

09.08.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 серпня 2016 року в сесійній залі виконавчого комітету відбувся другий етап конкурсів на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів культури, а саме: директора Южноукраїнського міського історичного музею, директора комунального закладу «Міська бібліотека для дорослих» та директора комунального закладу «Міська бібліотека для дорослих».

Слід зазначити, що перший етап конкурсу відбувся 3 серпня, де комісійно розглядалися документи кандидатів на посади та визначалася їх відповідність кваліфікаційним вимогам.

Одноголосними рішеннями конкурсних комісій визнано наступних переможців:

  • у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Міська бібліотека для дорослих» - Соломічеву Ларису Анатоліївну;
  • у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Міська бібліотека для дітей» - Хрустовську Євгенію Анатоліївну;
  • в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Южноукраїнського міського історичного музею – Клименко Зореславу Павлівну.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», конкурси проводилися публічно, з висвітленням на офіційному сайті міста та on-line  трансляцією.

Усі бажаючі мають змогу переглянути матеріали засідань конкурсних комісій на офіційному сайті міста Южноукраїнська, у розділі «Культурне та громадське життя міста».