Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися чергові ігри Чемпіонату міста Южноукраїнська з футболу серед аматорських команд

28.07.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

22, 25 липня на футбольному полі  машинобудівного ліцею відбулися чергові ігри Чемпіонату міста Южноукраїнська з футболу серед аматорських команд :

ФК «Агрономія» (Агрономія) –  ЕРП (Южноукраїнськ) – 6:2 (2:0)

Близько 95 вболівальників вболівали за команди.

Арбітри: Ю. Бойко, В. Кісліцин.

Голи: Спотар І. (8), Коцюр (22, 46); Слободян (43, 52); Висоцький (55); Шаповал (67, 69).

Гра розпочалася переконливим контролем м’яча командою "Агрономія" і це було  підтвердженням, що команда з села Агрономія являється лідером першої ліги Чемпіонату Миколаївської області з футболу серед аматорських команд. Вже на восьмій хвилині номінальні господарі поля відкрили рахунок влучним ударом у ворота суперника. Гол забив Ігор Спотар. Потім настав час дублів Олександра Коцюри (повернувся з зони АТО) та Євгена Слободяна. Після однієї із атак агрономійців, першим  на добивання встиг Дмитро Висоцький. Що до команди ЕРП, то вона не хотіла покидати поле с розгромним рахунком. Гравець команди ЕРП  Олександр Шаповал вийшовши на заміну оформив дубль за дві хвилини. В підсумку команда "Агрономія" одержала велику перемогу з рахунком 6-2 і очолила турнірну таблицю.

«Автолокомотив» (Южноукраїнськ) –  ДПЕC (Южноукраїнськ) – 2:2 (1:0)

Близько 110 вболівальників вболівали за команди.

Арбітри: Ю. Бойко, В. Кісліцин.

Голи: Халаїм (11), Кокол (66); Пономаренко (58), Демаков (70)

Попередження: Котленко (ДПЕС, 21), Солоненко (ДПЕС, 31)

Чемпионат Южноукраїнска

І

П

Н

П

М

О

1

Автолокомотив

2

1

1

0

5-3

4

2

ФК Агрономія

1

1

0

0

6-2

3

3

Тепловик

1

1

0

0

1-0

3

4

ДПЕС

1

0

1

0

2-2

1

5

Рятівник

1

0

0

1

1-3

0

6

ЕРП

2

0

0

2

2-7

0

 З перших хвилин ігровою ініціативою заволоділи гравці команди "Автолокомотив", що привело до першого голу на одинадцятій хвилині з подачі кутового. Володимир Халаїм  який першим відгукнувся на передачу та головою пробив у ближній кут воріт. Гравці ДПЕС приділяли більше уваги захисту своїх воріт та про атаки і не мріяли. Навіть одна із перших атак команди ДПЕС привела до голу не без помилки захисту команди суперників, цією помилкою скористався Олександр Пономаренко. Після цього "Автолокомотив" рішуче взявся забивати переможний гол. На 66 хвилині, після передачі з флангу головою, гол забив Сергій Кокол. Усі на стадіоні були переконані у перемозі "Автолокомотива", але, на жаль, у футбол треба грати до останнього, що і підтвердила ця гра. Після штрафного удару  Сергія Кокола воротар ДПЕСа Сергій Демаков з рук вибив м’яча, котрий залетів у ворота суперника не без помилки воротаря "Автолокомотива". Підсумковий результат гри: нічия.   

Бомбардири: Слободян ("Агрономія") - 2, Коцюр ("Агрономія") - 2, Шаповал (ЕРП) - 2

Наступні ігри Чемпіонату міста Южноукраїнська відбудуться 27, 28 та 29 липня на футбольному полі машинобудівного ліцею.

Чекаємо на вболівальників!