Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До музею урочисто передали вимпел

01.07.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Експозиції  Южноукраїнського міського історичного музею постійно поповнюються новими експонатами, виставки змінюються тематично,  у виставковій залі проходять персональні виставки митців та майстрів народного мистецтва. 

 24 червня до Южноукраїнського міського історичного музею був урочисто переданий вимпел від управління освіти Южноукраїнської міської ради. На заході були присутні представники адміністрації музею, управління освіти Южноукраїнської міської ради, діти з дитячого оздоровчого табору «Калинонька», літнього прогулянкового майданчику та тренери-викладачі Южноукраїнської дитячо-юнацької спортивної школи. Експонат має свою дуже  цікаву історію. Про це розповіла  методист комунальної установи «Консалтингово-методичний освітній центр» Южноукраїнської міської ради Наталія Ізбаш.

21 травня в заходах до Дня міста брали участь центр дитячої та юнацької творчості та станція юних техніків з композицією «Північ, південь, схід і захід – ми завжди усі єдині в нашій ненці Україні». Під час виступу дітей був випущений вимпел, в який майстрами станції юних техніків, було вшито капсулу із зворотною адресою і проханням повернути його. Урочистий вимпел повернувся.  Він був знайдений на землеугіддях с. Привільне Баштанського району місцевим мешканцем Ястребовим Миколою Сергійовичем, який і повернув його, за що отримав від освітян міста Южноукраїнська винагороду.  До речі, відстань від м. Южноукраїнська до с. Привільного по прямій – 93км.

Вимпел займе почесне місце в експозиції «Моє місто – Южноукраїнськ». Запрошуємо всіх бажаючих на перегляд. Двері музею гостинно відкриті для всіх охочих познайомитись з історією та культурою нашого краю.

За довідками звертатися за адресою:

 м. Южноукраїнськ

вул. Набережна енергетиків, 12-а

тел. для довідок та замовлення екскурсійних послуг: (05136) 2-12-71