Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Завершилася робота дитячого прогулянкового майданчика

29.06.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

От і завершилася робота дитячого прогулянкового майданчика. У п'ятницю 24 червня відбулося закриття зміни. На лінійці дітям були вручені грамоти, якими відзначалися всі досягнення дітвори, їх таланти та здібності. За активну участь у громадському житті прогулянкового майданчика нагороджені:

1. Самойленко Аліна

2. Акуленко Віолета

3. Шилов  Ілля

4. Гуледза Єгор

5. Унтілова Поліна

6. Папушой Сергій

7. Лучко Антон

8. Гончаренко Олександр

9. Трубіцина Поліна

10.Трубіцина Альона

11.Лабунський Сергій

12.Зозуляк Максим

13.Фомін Єгор

14.Юдін Лев

15.Чабанюк Іван

16.Гуров Максим

17.Давидов Денис

18.Іванов Роман

19.Бахольський Кирило

Подяку за плідну працю отримали і наші тренери – викладачі  Зайцева Олена Іванівна, Прокоф'єв Михайло Віталійович, Кордолєвський Кирило Валерійович, Самойленко Наталія Сергіївна, Богославець Ольга Валеріївна, яким діти голосно дякували.

Три  з половиною тижні прогулянкового майданчика промайнули досить швидко та залишили в пам'яті лише яскраві емоції та незабутні враження. Кожен день розпочинався ранковою оздоровчою гімнастикою, в якій використовувалися навіть елементи йоги. А потім був день, насичений спортивною тематикою – це і Мала Літня Олімпіада, і спортивна вікторина «Навколо спорту», і спортивно – розважальна гра «Квест», і спортивні змагання з футболу, волейболу, настільного тенісу, дзюдо. Діти ходили в походи по річці Південний Буг, де проводився конкурс на кращий віночок з польових квітів, на міський пляж, де будували замки з піску. Всім дуже сподобалася екскурсія в музей на меморіальному комплексі, де демонструвався фільм про анімації з піску.

Познайомилися  діти і з країною Польщею, прийнявши участь у фестивалі польської кухні.

Конкурс малюнку «Ми люди, допоки є природа»  також пройшов цікаво. Спочатку в бесіді разом  з інструктором – методистом  діти з'ясували, що означає слово «екологія» і що екосистемами є річки, ліси, гори і т.д., а потім захищали свої роботи.

До роботи в прогулянковому майданчику залучалися тренери – викладачі, які спрямовували роботу на зміцнення фізичного здоров'я дітей, як найвищої цінності і найважливішої умови реалізації потенційних  можливостей особистості.

І сьогодні, по закінченню  зміни неозброєним оком стало видно, що  багато дітей  здружились, навчились доцільно проводити час відпочинку, дбайливо ставитися до свого життя та здоров'я. А це  все обов'язково знадобиться у подальшому житті.

Виражаємо надію, що діти, беручи приклад зі своїх товаришів Бреславця  Олександра та Чугуна Єгора, які четвертий рік поспіль є відвідувачами прогулянкового майданчика, на  наступний рік теж  прийдуть до нас!