Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зміни у пільгових перевезеннях на садово-городні ділянки

24.06.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я, та праці Южноукраїнської міської ради

          З 1 липня 2016 пільгові перевезення на спеціальних (дачних) маршрутах будуть здійснюватися на підставі талонів, виданих управлінням  соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці. Видача талонів проводиться за адресою управління: бульвар Цвіточний, 4, каб.№3 щомісяця з 1 до 20 числа, в якому надається пільга, у кількості 8 одиниць на одну особу.

         При одержанні талонів пільговик звертається особисто та надає такі документи: посвідчення, яке дає право на пільговий проїзд, паспорт, членську книжку, яка підтверджує власника дачної ділянки, копію членської книжки, яка підтверджує власника дачної ділянки при першому зверненні; Чоловік (дружина) власника дачної ділянки, який (яка) є пільговиком, для отримання талонів додатково до вищезазначених документів при першому зверненні надає копію свідоцтва про шлюб.

         Для здійснення проїзду в автобусах, громадяни, що користуються правом пільгового проїзду, надають водіям (кондукторам) автобусів відповідне посвідчення і талон який дає право проїзду. Талон без посвідчення не дає право на пільговий проїзд.