Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведені відкриті турніри з шашок-64 та шахів

11.04.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

03  та 10 квітня головою міської федерації шахів та шашок Мітченком Г.Ф. за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради проведені відкриті турніри з шашок-64 та шахів на Кубок управління молоді, спорту та культури у приміщенні ПК «Енергетик».

3 квітня у змаганнях з шашок-64 взяли участь 20 шашкістів.

Переможцем турніру став Олександр Росол, який й отримав Кубок Упраління, на другому місці Олексій Ілюшкін ( ЮЗШ № 1) та третє місце посів Данило Мороховець ( Констянтинівська ЗОШ). Кращий результат серед категорії «жінки та дівчата» показала Ольга Денисовець ( ЮЗШ № 2 ). Серед категорії «юні надії» перша призерка Чемпіонату України 2016 року  Поліна Павлова та серед категорії «люди з обмеженими можливостями» переміг також, Олександр Росол.

10 квітня у змаганнях з шахів взяло участь 44 шахистів, представники з с. Арбузинки, с. Єланця, с. Доманівки та с. Веселинова. Більшість шахистів -  першорозрядники та один КМСУ.

За підсумками цікавої боротьби переміг та одержав Кубок Управління КМСУ  Віталій Кравчук (Южноукраїнськ), друге місце у Юрія Щепанівського (Веселиново) та третє місце посів Юрій Панчак (Веселиново). Кращий результат серед категорії «жінки» у Лідії Сухініної, серед «ветеранів» у Сергія Короткого (Арбузинка), серед категорії «юнаки» у Влада Райляну (Гімназія №1), серед «юних надій» у Данііла Милаєва та кращий результат серед категорії «люди з обмеженими можливостями» у Олександра Россола.

Переможці та призери відкритих турнірів були нагороджені медалями, цінними призами та грамотами від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради. Взагалі турніри пройшли вдало та в гарному гуморі.