Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

КП ЖЕО має намір здійснити зміну тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у гуртожитку № 7, розташованого за адресою вул. Дружби Народів, 5

15.03.2016
Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

КП ЖЕО має намір здійснити зміну тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у гуртожитку № 7, розташованого за адресою вул. Дружби Народів, 5 міста Южноукраїнська, в зв’язку з чим доводимо до відома споживачів наступну інформацію.

КП ЖЕО листом від 29.02.2016р. № 564  направило до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради для перегляду проекти тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, розрахованих виходячи з нормативно планової економічно обґрунтованої собівартості, гуртожитку № 7, розташованого за адресою вул. Дружби Народів, 5, в зв’язку з передачею від ВП ЮУ АЕС «НАЕК «Енергоатом»  до  КП ЖЕО рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 23.09.2015р. № 192.

Проекти тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій з вартістю складових, наведені в таблиці та розміщено на інформаційних стендах біля гуртожитку № 7, розташованого за адресою вул. Дружби Народів, 5.

Перелік послуг, структура, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються КП ЖЕО, затверджені рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від 03.12.2014р. № 270 та  № 271 залишаються без змін.

Більш детально з розрахунками тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій можна ознайомитись в КП ЖЕО за адресою: вул. Паркова, 5, каб.209.

Зауваження та пропозиції  від споживачів приймаються протягом 14 днів з дня публікації даного повідомлення за адресою: вул.Паркова, 5, каб.209 або по телефону 2-54-42.