Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні мешканці гуртожитку № 4, розташованого за адресою: вул. Миру, 11!

15.03.2016
Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

КП ЖЕО повідомляє, що рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 04.03.2016р. № 51 «Про встановлення тарифів для гуртожитку № 4, розташованого за адресою: вул. Миру, 11, на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» встановлені тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій за 1кв.метр загальної площі з урахуванням місць загального користування в місяць у розмірі 6,17грн. з урахуванням ПДВ.

 Перелік послуг, структура, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються КП ЖЕО для гуртожитку № 4 по вулиці Миру, 11, затверджені рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від 04.03.2016р. № 50.

   Додаткова інформація щодо встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по кожній складовій для гуртожитку № 4 , розташованого за адресою вул. Миру,11, розміщена на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.