Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Психологічна реабілітації та соціальна адаптація учасників антитерористичної операції

23.02.2016
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

В умовах складної внутрішньополітичної та фінансово-економічної ситуації в країні, держава докладає чимало зусиль, аби безболісно повернути своїх захисників до мирного життя.

Так на «Заходи з психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням» у Державному бюджеті України на  2016 рік призначено 105781,4 тис.грн.

З метою забезпечення безперебійного надання послуг з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції до і на час проведення нової процедури закупівель, Службою згідно з частиною    6 статті 40 Закону України «Про здійснення державних закупівель» продовжено на строк до 30 квітня 2016 року дію договорів про закупівлю відповідних послуг з 4 реабілітаційними установами, а саме:  ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води», ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт», ТОВ «Санаторій «Феофанія», Менський санаторій «Остреч».

Бажаючим отримати психологічну реабілітацію необхідно звернутися за місцем реєстрації до управління праці та соціального захисту населення (к.№5) та заповнити заяву встановленого зразка.

До заяви додається:

-  копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

(Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду).

Довідки за телефоном 5-50-03.