Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Участь у впровадження нових проектів на державному рівні

27.01.2016
Відділ звернень громадян зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Асоціація міст України у співпраці з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад і Норвезьким інститутом міського та регіонального розвитку за фінансової підтримки МЗС Норвегії впроваджує проект "Партисипативна демократія та обґрунтоване прийняття рішень на місцевому рівні в Україні”.

На ім’я міського голови Віктора Пароконного надійшов лист-запрошення взяти участь у впровадженні даного проекту.

Термін реалізації реалізації проекту 15.05.2015-15.04.2018.

Метою проекту є зміцнення місцевої демократії в Україні шляхом надання якісніших послуг населенню та створення умов для соціальної рівності.

Очікувані результати проекту:

 - сворення та діяльність робочих груп з підвищення ефективності надання послуг  (у сферах: освіта, охорона здоровя, соцзахист, місцева демократія та участь громадськості у місцевому самоврядуванні. Передбачено надання міні-грантів на впровадження планів підвищення ефективності;

 - навчання посадових осіб місцевого самоврядування 50 міст щодо планування, впровадження та моніторингу якості надання децентралізованих послуг в соціальному секторі;

- здійснення Дослідження місцевої демократії в Україні;

- запровадження практики політичного діалогу в соціальному секторі. Розробка та впровадження системи нормативів соціальної забезпеченості у цих сферах.

Члени виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради на своєму засіданні 27 січня 2016 року підтримали участь міста Южноукраїнська в даному проекті.