Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Приступили до розчищення траси Н-14

21.01.2016

Складною залишається ситуація на трасі Н-14, де замети досягають 7 метрів. В цьому напрямку працює важка техніка і Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

Про це стало відомо під час засідання оперативного штабу під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Миколи Романчука.

Траса М-14 на ділянці «Херсон-Миколаїв-Одеса» відкрита для всіх видів транспорту. На ділянці «Миколаїв-Одеса» аварійних сітуацій - немає. Поки скрутним залишається проїзд по території Одеської області.

Також відкрито рух на трасі Н-11 у двосторонньому режимі до смт Казанка, там для вантажних автомобілів організована стоянка, тому що утруднено проїзд по Дніпропетровській області.

Р-06 розчищена і відкрита для всіх видів транспорту. У реверсному режимі відбувається рух на ділянках поблизу с. Троїцьке та с. Дорошівка.

Микола Романчук доручив до кінця дня всім главам районів розчистити всі внутрішні проїзди та налагодити транспортні сполучення районів з обласним центром в повному обсязі.

На всіх автотрасах працює спецтехніка, комунальники, рятувальники і Нацполіція. Іноді виникають аварійні ситуації, через те, що водії вантажівок не завжди виконуть рекомендацію щодо оснащення автомобілей засобами протиковзання (ланцюгами).

У Доманівському, Очаківському та Снігурівському районі не аварійні, а планові технічні відключення електроенергії.

Джерело: http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=24103