Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось офіційне відкриття фотовиставки «Енергія Півдня»,  присвяченої Дню енергетика

25.12.2015

22 грудня о 14:00 у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулось офіційне відкриття фотовиставки «Енергія Півдня»,  присвяченої Дню енергетика.

На захід завітали почесні гості,  невтомною працею яких, було створено потужний Южно-Український енергетичний комплекс та  побудовано місто-супутник. Серед них: перший секретар парткому Управління будівництва Южно-Української АЕС, завідувач ДНЗ №4 «Іскорка» Алефтіна Горєлова, заступник начальника Управління будівництва Южно-Української АЕС Володимир Загорський, голова профспілки енергетиків Миколаївської області Віра Миронова, електрозварювальник, економіст, профспілковий лідер ДАЕМ, депутат Верховної Ради Катерина Поліщук, начальник цеху ДБК-4 Іван Супряга. Кожен з гостей поділився з учнівською молоддю міста та усіма небайдужими, що завітали на захід спогадами про часи будівництва.

До уваги відвідувачів було представлено  ряд раритетних світлин часів будівництва Южно-Української АЕС  та міста-супутника 70-80-тих років    ХХ століття. Також усі охочі мали нагоду познайомитися з постійною експозицією «Моє місто - Южноукраїнськ», де експоновано архівні випуски газет «Енергетик», «Молодь України» та «Мирний атом» 70-80-х років, пам’ятний альбом Володимира Фукса, грамоти, книжки та інший науково-допоміжний матеріал.

Виставка триватиме до 11 січня 2016 року.

Запрошуємо усіх охочих за адресою:

м. Южноукраїнськ

вул. Набережна Енергетиків, 12-а

тел. (05136) 2- 12-71