Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся відкритий музейний захід «Урок мужності»

08.12.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

4 грудня в Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся відкритий музейний захід «Урок мужності» до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтерів.

Головною метою заходу було формування почуття патріотизму та розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Батьківщини; виховання громадянських почуттів, свідомої соціальної активності та відповідальності у шкільної молоді.

В програмі заходу було проведено заняття за такими напрямами: стрілецька зброя (інструктор Андрій Дікусар), саперна справа (інструктор Руслан Клименко), тактична медицина (відеоурок з застосуванням мультимедійних технологій) та волонтерська справа (спілкування з волонтерами благодійного фонду «Мирне Небо»).

На «Урок мужності» завітали воїни АТО Сергій Мартиненко, Віталій Фуколяк, Анатолій Толкач, волонтери благодійного фонду «Мирне Небо», представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, учні 11-Б класу Южноукраїнськоїнської загальноосвітньої школи №1 ім. Захисників Вітчизни на чолі з учителем Юрієм Головатим, представники ЗМІ та усі охочі.

По завершенню заходу відбулося довільне спілкування учасників заходу та частування теплим чаєм та печивом.