Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щорічний міський фестиваль учнівської творчості «Мандруємо Україною»

02.12.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Традиційно в останній тиждень листопада учнівський муніципалітет разом з учнівським самоврядуванням  навчальних закладів  збирають  талановиту учнівську молодь продемонструвати свою творчість на «Фестивалі країн світу».  Чотири роки поспіль учні мандрували країнами світу, знайомилися з їх традиціями, культурою. У цьому році на засіданнях  учнівського муніципалітету вирішено присвятити фестиваль учнівської творчості Україні та обрано тему «Мандруємо Україною».

25 листопада в актовій залі ЮЗШ  №2   відбувся фестиваль, на якому було представлено Одеську, Полтавську, Івано-Франківську, Запорізьку та Львівську області нашої країни. Учні у своїх виступах передали колорит представлених областей, багатовікові традиції даних регіонів.

Гостями фестивалю були: заступник начальника управління освіти Олег Пузир, голова профспілкового комітету працівників галузі освіта Світлана Майстренко, завідуюча методичним кабінетом управління освіти Любов Маленька, начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Наталя Невідома, директори загальноосвітніх навчальних закладів міста Олександр  Петренко, Марина Карнаухова, Тетяна Супряга, Тетяна Коломійчук, педагогічні працівники, батьки, діти.

Із вітальним словом до учасників фестивалю звернувся Олег Пузир, який побажав цікавої і пізнавальної  подорожі просторами нашої країни, подякував адміністрації навчальних закладів за підготовку учнів.

Учасники  фестивалю були нагороджені цінними подарунками від управління освіти та солодощами від профспілки працівників освіти міста.