Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення

26.11.2015
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

24 листопада 2015 року у залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську щодо дотримання законодавства про працю.

            Засідання пройшло під головуванням заступника голови комісії – начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад за участю представників Южноукраїнського міського центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську Миколаївської області, фінансового управління Южноукраїнської міської ради, управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради та Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Миколаївській області.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад доповіла про результати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи робочою групою з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську станом на 24.11.2015.

            Окрім цього, на засіданні розглядалося питання щодо запровадження надання Державною податковою службою інформації з повідомлення «Прийняття працівника на роботу» для відстеження та подальшого контролю за легалізацією зайнятості та надходженням єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.