Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Кримінально-виконавча інспекція м. Южноукраїнськ інформує

03.11.2015
Кримінально-виконавча інспекція м. Южноукраїнськ

Станом на 30.10.2015 року на обліку в КВІ м. Южноукраїнськ перебуває 1 неповнолітній звільнений від відбування покарання з випробуванням.
Іспитовий строк неповнолітнім встановлюється тривалістю від одного до двох років.

Індивідуально-профілактична робота з неповнолітніми проводиться тільки у присутності батьків, з метою забезпечення виконання покладених на них судом обов'язків, належної поведінки в громадських місцях та за місцем проживання, а особлива увага приділяється виправленню та попередженню вчинення нових кримінальних правопорушень в період іспитового строку.

Роз’яснюються правові наслідки невиконання обов'язків покладених на них судом; наслідки за систематичне порушення громадського порядку; застосування стягнення у виді письмового попередження; та правові наслідки скоєння злочину в період іспитового строку.

До цієї роботи залучаються Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді; відділ кримінальної міліції у справах дітей ЮУ МВ УМВС, з якими проводяться спільні наради, круглі столи, для вирішення життєвих проблем дітей та попередження повторної злочинності.

Протягом 3 кварталу було проведено 7 індивідуально-профілактичних бесід з неповнолітнім.

29.09.2015 р. відбулася нарада з сектором кримінальної міліції у справах дітей ЮУ МВ УМВС.

На 4 квартал 2015 р. заплановано відвідування неповнолітнього за місцем проживання та навчання.