Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Туристичний фестиваль «Відпочивай активно»

23.09.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

18-19 вересня неподалік міста Южноукраїнська (на скельних масивах річки Південний Буг) традиційно пройшов 41 – ший туристичний фестиваль «Відпочивай активно». По праву, змагання можна назвати ровесником  міста Южноукраїнська.

У цьому році організатори вирішили «поставити наголос» на змаганнях зі скелелазіння для новачків. Якщо у минулому році було представлено 12 команд, то у цьому році заявило про себе 30 команд з міст: Вознесенська, Первомайська, Одеси, Кіровограду та селища Снігурівки. І що найголовніше - вперше була представлена команда з міста Южноукраїнська  - професійного ліцею.   За ініціативи голови Миколаївського обласного комітету профспілки працівників енергетики та електричної промисловості Міронової  Віри Андріївни, 12 вихованців спробували себе в змаганнях з екстремальних видів туризму, тому й отримали грамоти за активну участь від організаторів фестивалю.

На заході лунали вітання з наступаючим Днем туризму від працівників управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, голови директор клубу мандрівників міста Миколаєва Філін Віталій Михайлович. Співорганізатор туристичного фестивалю  Тетяна Чичкалюк у своєму виступі підкреслила рекреаційний потенціал місцевості поблизу міста Южноукраїнська.

Третій рік поспіль переможцями змагань зі скелелазіння стає команда з міста Вознесенська.

Щиро вітаємо переможців!

А команді «новачків» з міста Южноукраїнська є до чого прагнути! Бажаємо їм також перемог у наступних роках!